VÅR HISTORIA

Peang filmproduktion, OK Prod eller Overkillproductions? Eller PAs kiosk och Filmproduktion? Eller bara Filmkiosk? Det här med namn kan vara svårt så vi gör det enkelt: verksamheten styr namnvalet, för det är en liten filmkiosk som åker omkring med ljus och grip på Er kommande inspelning!

PA har jobbat med filmproduktion sedan 1999 då han avslutade ett års studier i filmregi och halkade på tradionellt bananskal in på ljus... I början var branschen betydligt mindre och inte lika utvecklad som idag, så nu gäller det gäller att hänga med i svängarna!


Vi tar oss an såväl långa som korta projekt. 

Du kan även hyra vår utrustning som kompletterar din inspelning. Hör av dig om du är nyfiken på oss! Skriv till: pa@filmkiosk.se

 

Filmkiosk är vad det låter som: En verksamhet som består av två ben eller tre, om man räknar in våra egenproducerade projekt, men det är en annan historia. Det ena benet står i filmproduktionens underbara värld! Där drömmar går i uppfyllelse och röda mattor rullas... Nej, så är det ju inte. Det är som ni vet ett hårt jobb som skall göras i alla väder på de mest omöjliga platser och vi släpar på tung utrustning för att få just den scenen som ni ska minnas på bioduken! Filmkiosk har en (förstärkt) skåpbil som är proppad med Hmi, led, tungsten, stativ, kabel, segel, honeycrates, grip,filter och mycket annat.


Vi har även bra avtal med våra leverantörer på den filmteknik ni vill komplettera med.